Scholenpakket

Nieuw van Protac; de SensCircle
31/08/2017
Nieuw: Inmu Touch
22/11/2018
Nieuw van Protac; de SensCircle
31/08/2017
Nieuw: Inmu Touch
22/11/2018

Het scholenpakket is een ideale manier voor scholen, kinderdagverblijven of instellingen om verschillende producten in één keer (vrijblijvend) uit te kunnen proberen. Met het scholenpakket kan worden bepaald welke producten geschikt zijn binnen jullie locatie, zonder  verdere verplichtingen.

Wat zit er in het scholenpakket?
In het pakket zitten verschillende producten van twee merken. Het merk Protac heeft producten gevuld met ballen. Deze producten geven zowel aanrakingsprikkels als diepe druk prikkels, wat zorgt voor een beter lichaamsbesef, minder gewiebel/gefriemel, rust en een betere concentratie. Het merk Beluga heeft producten gevuld met zand. Deze producten werken door middel van diepe druk prikkels, wat zorgt voor een beter lichaamsbesef, geaard gevoel, minder gewiebel en betere concentratie. Hieronder een lijst met wat er precies in het scholenpakket zit.

  • 3x Protac MyFit* – vest
  • 3x Protac BallCushion** – wiebel/zitkussen
  • 1x Protac KneedMe – schootkleed
  • 3x Beluga verzwaringsvest*
  • 1x Beluga schootkleed
  • 1x Beluga balansslang
  • 1x Beluga schouderkraag

* bestaande uit 3 verschillende maten, die in overleg kunnen worden bepaald
** 3 verschillende kussens: 30x35cm met 25mm ballen, 40x40cm met 25mm ballen & 40x40cm met 38mm ballen

Voorwaarden
Het scholenpakket mag 1 maand vrijblijvend op de locatie blijven, er zitten dus geen kosten verbonden aan deze periode. Wel vragen wij om de producten in deze periode intensief uit te proberen. Om dit te kunnen doen, bieden wij bij aflevering een demonstratie aan. Tijdens deze demonstratie leggen wij uit hoe de producten werken en wanneer je ze wel of niet inzet.