Nieuw van Protac; de SensCircle

Protac KneedMe voor kinderen en tieners
05/07/2017
Scholenpakket
04/10/2017
Protac KneedMe voor kinderen en tieners
05/07/2017
Scholenpakket
04/10/2017

De Protac SensCircle is een creatieve, multi-inzetbaar ontwerp dat geschikt is voor activiteit, ontspanning, rust en zitting.
De Protac SensCircle is door zijn negen delen kneedbaar en flexibel. De middelste drie componenten zijn gevuld met 50mm ballen. De componenten aan de buitenzijde zijn gevuld met polystyreen. Door zijn lengte (250cm) is het mogelijk om de SensCircle om u heen te leggen en u af te sluiten van de buitenwereld. Door de zintuigelijke stimulatie vermindert de SensCircle agitatie, angst en stress.

De SensCircle nodigt uit om te rusten, slapen en ontspannen. Er kan in en op worden gelegen, men kan er mee omsluiten, vouwen in een stoel of het gebruiken als rugleuning op een bed. De bekleding is gemakkelijk schoon te maken en voelt aangenaam aan.

Voor wie is de SensCircle bestemd?
Voor zowel jong als oud is de SensCircle inzetbaar.
Kinderen vinden het leuk om met de SensCircle te spelen en gebruiken deze zoals zij dat als prettig ervaren. De vorm en de vulling, nodigen uit om te ervaren, voelen en bewegen. Tevens heeft de stimulerende werking van de ballen een kalmerend effect.
Volwassenen en ouderen zullen de SensCircle meer gebruiken als omvatting, positionering en/of steun tijdens het zitten.